Nemzetközi JIAIDO Egyesület – JIAIDO Meditation Center

RÓLUNK

Nemzetközi JIAIDO Egyesület

A Nemzetközi JIAIDO Egyesület első iskolája Budapesten már 2013 óta működik. Az Egyesület központja a Balaton közeli Szőlősgyörökön található Mauna Ház, rendszeres táborok és elvonulások helyszíne, melyeket a JIAIDO alapító mestere, Ajiit vezet.

Hisszük, hogy a tudatosság és az egyéni képességek fejlesztése nemcsak az egyénekre, hanem az egész társadalomra is pozitív hatással van.
Küldetésünk, hogy ezt a nagyszerű, gyakorlatias módszert minél több emberhez eljuttassuk, lehetővé téve számukra, hogy kiegyensúlyozottabb életet éljenek. Úgy gondoljuk, hogy a harmonikus, kiegyensúlyozott, tudatos és szeretetteljes emberek egy olyan társadalmat építenek, amelyben a jövő generációi is örömmel vesznek részt.
Azon dolgozunk, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tegyük ezt a lehetőséget, így hozzájárulva egy tudatosabb, boldogabb világ megteremtéséhez.

A Nemzetközi JIAIDO Egyesület Célja

AJIIT, A JIAIDO ALAPÍTÓJA

Belső Béke és Egyensúly: Önfelfedezés Ajiittal

Ajiit, a JIAIDO alapítómestere, spirituális tanító, akinek praktikus tanításai irányt mutatnak a belső béke megéléséhez a hétköznapokban. 

Ajiit saját útja a karate gyakorlásával kezdődött, mely elvezette őt a harcművészetek esszenciájához és filozófiájához. Holisztikus szemléletét tovább fejlesztették későbbi tanulmányai és munkája, többek között a pszichoterápia és akupunktúra területén. Életének fordulópontja a 2007-ben bekövetkezett spirituális ébredése volt. Ez a mély tapasztalat inspirálta őt a JIAIDO egyedülálló mozgásmeditációs rendszerének megalkotásában, a személyiségfejlesztés és önfelfedezés eszközeként.

OKTATÓ CSAPATUNK

JIAIDO meditáció szakértő útmutatással

arckep2_edited

Tasnády Rita, JIAIDO Guide

Tasnády Fanni - Guide

Brunner Éva, JIAIDO Guide

Herczeg Judit - Guide

Herczeg Judit, JIAIDO Guide

nahid_ate_guide2

Lengyel Krisztina - JIAIDO Ate guide

Amani JIAIDO_edited

Tasnády Fanni, JIAIDO Guide

rptoz

Brunner Éva - JIAIDO guide