JIAIDO Táncmeditáció – JIAIDO Meditation Center

JIAIDO Táncmeditáció

JIAIDO Táncmeditáció:
Az Önkifejezés Művészete

Szabadítsd fel a testet és az érzelmeidet a JIAIDO Táncmeditációval, a mozgás és önfelfedezés ötvözésével.

Ez a lehetőség Neked szól, ha

  • szeretnéd felfedezni valódi természetedet
  • szeretnél új kapcsolatot kialakítani a testeddel
  • szeretnél táncolni, de nem tudod, hogy kezdj hozzá
  • szeretnéd az érzelmeidet eszközként használni az önkifejezésre

A JIAIDO Táncmeditáció célja:

Következő JIAIDO Táncmeditáció

Ma

Fizetés

A részvételi díjat előre utalással közhasznú sportegyesületünk,  a Nemzetközi JIAIDO Egyesület bankszámlaszámára tudod befizetni:  Bankszámlaszám: MagNet Bank: 16200223-10063651

Saját Élmények

Ti mondtátok a JIAIDO Táncmeditációról

Bárdos Rita

A táncmeditációról "csípőből" két szó jut eszembe: szabadság és gyermekkor. Minden egyes foglalkozáson újra és újra megélem, hogy milyen szabadnak és milyen felszabadult gyermeknek lenni. Itt minden megengedett, nincs jó és rossz, szép és csúnya. Itt leomlanak a falak, amik közé mások vagy önmagunk szorítottuk be magunkat. Újraélem a pillanatokat gyermekkoromból, amikor még úgy éreztem, hogy nincs lehetetlen. Alkalomról alkalomra felfedezek magamban rég elfeledett vagy eddig egyáltalán nem ismert képességeket, amelyek kezdenek "átszivárogni" mindennapjaimba, segítve feloldani eddig mozdíthatatlannak tűnő rögöket.

Makláry Eszter

A táncmeditáció órák szinte észrevétlenül, finom áramlással visznek el egy olyan ellazult és gondolatmentes állapotba, amely egyben éberséget és teljes jelenlétet is ad - számomra ez egy új és izgalmas tapasztalás. A görcsösség, megfelelni akarás, agyalás, szorongás alkalomról alkalomra csökken és a testemben lévő feszültség is egyre jobban oldódik. Teljesen át tudom magam adni a zenének és hagyom, hogy a testem úgy mozogjon, ahogy akar - elfojtások és kontroll nélkül.

GYAKORI KÉRDÉSEK:

Egyáltalán nem. Elég a vágy, hogy saját magadat megélhesd a mozgás által, és a nyitottság, hogy felfedezd önmagad ismeretlen részét.

Kérjük, viselj kényelmes fehér vagy világos színű felsőt és nadrágot, amelyek lehetővé teszik a szabad mozgást. Készülj vastag zoknival vagy puha talpú cipővel.

Ha lehetséges, ne egyél nehéz ételt az óra előtt, hogy könnyű legyen a tested és könnyen mozoghass. Vizet hozz magaddal az órára, vagy vehetsz az óra előtt a helyszínen.