JIAIDO Tábor – JIAIDO Meditation Center

JIAIDO Tábor

JIAIDO Tábor:
Mélyítsd el a gyakorlást

Gyere el a háromnapos JIAIDO Táborba, melynek célja, hogy elmélyítsd az önismeretet és önszeretet a JIAIDO holisztikus módszerével, egy támogató és felemelő környezetben.

Jelentkezz, ha szeretnéd:

A JIAIDO Elvonulás tematikája

  • Az elme elcsendesítése és rejtett képességek erősítése
  • Nagyobb jelenlét a hétköznapokban
  • Új kapcsolat kialakítása önmagaddal és a környezeteddel
  • A test energiaközpontjainak megismerése és a tudatosság aktiválása
  • JIAIDO mint szemlélet és életmód

Következő JIAIDO Tábor

Ma

Fizetés

A részvételi díjat előre utalással közhasznú sportegyesületünk,  a Nemzetközi JIAIDO Egyesület bankszámlaszámára tudod befizetni:  Bankszámlaszám: MagNet Bank: 16200223-10063651

Az átalakulás történetei

A JIAIDO Meditáció Szépsége

Sebestyén Ferenc

Nagyon köszönöm Nektek ezt a különleges élményt amit a hétvégén kaptam Tőletek. Hihetetlenül feltöltött. Rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy annak idején Rátok találtam. Ajiit tanításai és bölcsessége, a Guide-ok türelme és figyelmessége, a csoporttársak kedvessége és egysége 46 éves létemre alapvetően változtatja meg a világról és az emberekről kialakult képemet. Szuper jó csapat vagytok!

Szirtes Zsolti

A tábor tökéletes lehetőség volt, hogy elcsendesedjek és átgondoljam életem aktuális dolgait. Nagyon sokat adtak az intenzív gyakorlások, a kreatív foglalkozások, mint a közös zenélés, festés, íjászat, a sok-sok nevetés és az őszinte beszélgetések. Meghatározó volt az Ajiittal való beszélgetésem, hogy még inkább érezzem, bizony jó helyen vagyok a személyes fejlődésemet illetően. Itt mindegy, hogy ki vagyok és honnan jöttem, mert szerető, elfogadó közegben lehetek, ami nagyban segíti, hogy elfogadjam önmagam.