Oktatóképző Program – JIAIDO Meditation Center

JIAIDO Mozgásmeditáció Oktatóképző Program

Képezd magad Magyarország első Mozgásmeditáció Akadémiáján!

  • Született vezető vagy?
  • Szeretnél segíteni másoknak felfedezi a belső erőt, megtalálni az egyensúlyt és mélyebb kapcsolatot ápolni önmagukkal?
  • Rendelkezel olyan készségekkel, amelyek mások vezetéséhez és támogatásához szükségesek?

Ha a válaszod IGEN, akkor a JIAIDO Egyesület oktató képzése izgalmas lehetőséget kínál számodra.

Hogyan válhatsz JIAIDO oktatóvá?

Kétféleképpen lehetsz JIAIDO oktató. A hagyományos módszer évekig tartó elkötelezett gyakorlást igényel, ahol a gyakorlók fokozatosan sajátítják el az órák vezetéséhez és az oktatóvá váláshoz szükséges készségeket és tudást. Ennek alapja a lelkesedés és a szenvedély saját fejlődésed iránt, mely lehetővé teszi, hogy idővel organikusan érkezz meg az oktatói szerepkörbe.

Ha inkább választod az intenzívebb és rövidebb utat, akkor csatlakozz a JIAIDO oktatói programhoz, mely fókuszált tananyagot kínál mindazoknak, akik érdeklődnek a JIAIDO filozófia és gyakorlat mélyebb megértése iránt. A programot közvetlenül Ajiit, a JIAIDO alapító mestere vezeti, és átfogó képzési élményt nyújt azoknak, akik karriert szeretnének építeni az oktatásban és megosztani ezt a művészetet másokkal.

Akár a tapasztalatokon alapuló hagyományos út, akár az intenzív oktatói program mellett döntesz, mindkét lehetőség egyedülálló lehetőségeket kínál a személyes fejlődésre és a szakmai előrelépésre a JIAIDO világában.

Képzési program

Egyesületünk átfogó elméleti és gyakorlati képzést biztosít jövendőbeli JIAIDO mozgásmeditáció oktatóknak. A tananyag része elméleti szinten a JIAIDO holisztikus módszerének filozófiája, mely a mély belső átalakulást és holisztikus fejlődést támogatja egyéni és társadalmi szinten is. A képzésben résztvevők elsajátítják a JIAIDO mozgásmeditáció gyakorlatait, a JIAIDO Ate Bodywork alapelveit és mozdulatait, valamint a JIAIDO órák tartásához szükséges készségeket.

A JIAIDO módszerének alapítója és tapasztalt oktatóink lépésről lépésre vezetnek az oktatóvá válás útján. 

A minősítés megszerzéséhez a képzési tárgyak teljesítését követően vizsgát kell tenned, mely a JIAIDO gyakorlatára és elméletére egyaránt kiterjed. 

A minősítés megszerzéséhez a képzési tárgyak teljesítését követően vizsgát kell tenned, mely a JIAIDO gyakorlatára és elméletére egyaránt kiterjed. 

Akár kezdő szintű órákat szeretnél tartani, akár haladó szinten szeretnél tanítani, Egyesületünk végig biztosítja a szükséges tanulási folyamatot számodra.

Meddig tart a tréning program?

A képzési program 12 hónapig tart.

Ezen idő alatt aktívan részvételre van szükség a JIAIDO Akadémián heti kétszer rendszeres órákon. 

Az órákon kívül minden hónapban, két hetenként elosztva, 12 órás gyakorlás vár Ajiittal, a JIAIDO módszer alapító mesterével.

Mindezek mellett kiemelten javasoljuk az egyéni gyakorlást, hogy tovább fejleszd készségeidet és tudásodat.

Ha időt és energiát fektetsz abba, hogy átfogó képzési programunkon keresztül fejleszd tudásodat, megszerezheted azokat az ismereteket és szakértelmet, amelyekre képzett JIAIDO oktatóként szükséged lesz.

A programban való részvétel feltételei

  • Életkor: 20 és 37 év között 
  • Megfelelő fizikai és mentális állapot, kiegyensúlyozottság 
  • Előnyt jelent valamilyen sportban vagy mozgásformában szerzett gyakorlat
  • Vezetői készségek megléte előnyt jelent, de nem követelmény

Miért legyél JIAIDO oktató?

A hivatalosan tanúsított JIAIDO oktatóvá válás számos előnnyel jár.

A kielégítő karrierlehetőségek mellett biztosítja a személyes fejlődés és önfelfedezés lehetőségét.

A JIAIDO egy új perspektívát kínál, mely lehetővé teszi, hogy elmélyült kapcsolatot alakíts ki saját magaddal. Fejleszti az önbecsülést és az érettséget és segít irányt találni az életben, mely a környezetedre is hatással lesz.

A JIAIDO módszerének alapítója és tapasztalt oktatóink lépésről lépésre vezetnek az oktatóvá válás útján.

Instructor program form HU