MEDITÁCIÓ KÖZPONT BUDAPESTEN

JIAIDO MOZGÁSMEDITÁCIÓ A TEST HARMÓNIÁJA, AZ ELME CSENDJE

Tapasztald meg nyugtató hatását a testre és elmére, kapcsolj ki a mindennapi stresszből és feszültségből

Következő Események

Ma
AJIIT, A JIAIDO ALAPÍTÓJA

JIAIDO - Út Önmagunk Szeretetéhez

A JIAIDO a személyiség- és a valódi önfejlesztés művészete, a bennünk szunnyadó tudatosság energiájának felébresztése által. Lehetőséget teremt új kapcsolat kialakítására testünkkel, gondolatainkkal és érzelmeinkkel, és fokozatosan elvezet valódi természetünk felfedezéséhez, létezésünk igazságának felismeréséhez.

A JI-AI-DO név három japán kanji (írásjel) összetételéből áll:

Stresszcsökkentés

A JIAIDO hatékony stresszcsökkentő technikákat kínál, melyek elősegítik a belső nyugalmat és a rugalmasságot minden helyzetben.

Mentális Egészség

Tapasztald meg a fokozott mentális jóllétet és tisztánlátást a JIAIDO holisztikus módszerével és tudatosságfejlesztő gyakorlataival.

Rugalmasság és Testi Erő

A JIAIDO fejleszti a rugalmasságot és erőnlétet dinamikus mozdulatai és légzőgyakorlatai által.

Innovatív meditáció

Miért a JIAIDO?

Az elégedettség és boldogság kulcsa a jelenlét, az Itt és Most állapota.

Test és Elme Kapcsolata

Fedezd fel az egység erejét önmagadban a JIAIDO összehangolt gyakorlatai által, és teremts tudatos harmóniát test és lélek között.

Energia és Életerő

Tapasztald meg a megnövekedett energiát és vitalitást a JIAIDO gyakorlataival, amelyek élénkítik a testet és a lelket.

Koncentráció és Fókusz

A JIAIDO erősíti a koncentrációt és a fókuszt, mely mentális letisztultságot hoz és fejleszti a döntéshozó és problémamegoldó képességet.

Média megjelenés

Az átalakulás történetei

A JIAIDO és a meditáció szépsége

Jónás Edina

A mozgás iránti igényem és valami újnak a kipróbálása vezetett el a Dojoba, ahol 2023. szeptembere óta gyakorlom a JIAIDO-t. Már néhány hét után éreztem, amit a kedves Guide-októl azóta is hallok, hogy az önmagunk felé fordulás, ezzel együtt a jelenben levés "képességét" szolgáló gyakorlatok hatása át fog menni a hétköznapokba az élet minden területére. A folyamat elindult, tart és tudom, pont oda vezet, ahová mindig is vágytam: önmagam felé. A Dojoban nem "csak" mozdulatokat kapok, hanem egy olyan őszinte, szeretetteljes, figyelő közösséget, ahol jó lenni, ahova jó menni és tartozni. Köszönöm, hogy együtt haladhatunk ezen az úton!

Lovretics Gerti

“A testnek a mozgás, az elmének pedig a nyugalom válik a hasznára” – olvastam egyszer. Abszolút tudok azonosulni a felvetéssel. Én elég nehezen lassítok testileg-lelkileg-érzelmileg, és mindig éreztem, hogy biztos van más módja is a lecsendesedésnek, mint a mozdulatlan ücsörgés. Mígnem rájöttem, hogy mozgás nem csak a test, hanem az elme megnyugvását is szolgálja. E felfedezés tényleges ízére a a JIAIDO-ban leltem rá. Gyakorlás közben esélye sincs a gondolatok cikázásának. Ám a gondolatok csapongása csak egy szegmense a nyugodt léleknek. A napi életben felkavarodott érzelmek a következő nagy falat, amit ez az átfogó testedző rendszer rendezni tud, ha az ember eléggé kitartó és türelmes. Hétről hétre, hónapról hónapra a mozgás örömével haladok e felé. S talán egyszer – a JIAIDO-nak hála-, akár nyugodtan üldögélni is tudok majd.

Révész Tamás

A JIAIDO valóban egy különleges utazásra hív, amely önmagunk mélyebb megértését célozza. Az út, amelyet e gyakorlat kínál, nem csupán a belső békéhez vezet, hanem a saját lényünkkel való összhang megteremtéséhez is. Sokan küzdünk a mindennapi élet nyomása alatt, és gyakran érezzük azt, hogy elveszítettük a kapcsolatot valódi énünkkel. A JIAIDO egy olyan lehetőség, amely segít helyreállítani ezt a kapcsolatot. Mindenkinek, aki keresi önmaga igazságát, vagy aki úgy érzi, szüksége van egy új perspektívára az életben, bátran ajánlom a JIAIDO-t. Engedd meg magadnak ezt a fajta törődést és figyelmet. Fedezd fel, hogyan lehet a belső erőforrásaidra támaszkodva békésebb, kiegyensúlyozottabb életet élni. Légy bátor, nyisd meg a szíved, és hagyd, hogy ez a gyakorlat útmutatást nyújtson számodra a mindennapokban.