Intenzív Fiatal Felnőtt Csoport – JIAIDO Meditation Center
Eseményeket betöltése

« Összes Eseményeket

Intenzív Fiatal Felnőtt Csoport

július 15 @ 18:15 - 19:15

A kínai és japán harcművészetek gazdag hagyományaiba gyökerező JIAIDO mozgásmeditáció egyedülálló megközelítést kínál. Ellentétben a hagyományos harcművészetekkel, amelyek gyakran a fizikai érintkezésre és harcra összpontosítanak, a JIAIDO a mozgás művészetének szépségét és lényegét hangsúlyozza különféle ritmusokon keresztül – a lágy és lassú ritmustól a kemény és gyors ritmusig. Ezek a ritmusok és a hozzájuk kapcsolódó légzéstechnikák nemcsak a fizikai gyakorlásra korlátozódnak; szorosan kapcsolódnak mentális és érzelmi folyamatainkhoz. Éppen ezért a JIAIDO egy holisztikus módszer, amely a test mellett az elmét és a lelket is táplálja.

Az intenzív JIAIDO kurzusban való részvétel lehetővé teszi, hogy teljesen elmélyedj az összehangolt technikákban, amelyek mély megértéshez vezetnek saját belső világoddal kapcsolatban is. A gyakorlás közvetlen hatással van a mentális és érzelmi állapotodra, elősegítve a személyes fejlődést és az önismeretet. A fegyelmezett edzés és a fókuszált részvétel által felfedezheted saját képességeidet, és belső egyensúlyt és erőt alakíthatsz ki. Az intenzív JIAIDO kurzus nem csupán a fizikai mozgás elsajátításáról szól, hanem kaput nyit az önfelfedezés és személyes fejlődés felé. A JIAIDO gazdag rendszerének és filozófiájának elsajátításával lehetőséged nyílik arra, hogy javítsd általános jólétedet és felfedezd e holisztikus művészet átalakító erejét.

Szélesebb Perspektíva

Az intenzív JIAIDO mozgásmeditációs kurzust úgy terveztük, hogy választ adjon a modern társadalom növekvő kihívásaira, a belső egyensúly, fókusz és harmónia kialakítása által. A program intenzitása jó fizikai állapotot követel meg, így ideális a 20 és 37 év közötti fiatal generáció számára. Ez a korcsoport egy döntő szakaszt képvisel, ahol a résztvevők egyrészt az akadémiai kiválóságra törekvő diákok, másrészt korai karrierjükben járó szakemberek, akik előrelépést szeretnének elérni saját területükön. Függetlenül attól, hogy jelenleg milyen szerepet töltesz be, a JIAIDO olyan útmutatást kínál számodra, amely ötvözi a tanuláshoz és karrierhez szükséges képességek fejlesztése mellett a személyes fejlődés és önmegismerés szempontjait. A kurzus holisztikus megközelítése olyan alapvető készségeket fejleszt, mint a vezetői alkalmasság, a rugalmasság és az érzelmi intelligencia.

Foglald le a helyed

Movement Meditation Classes form HU

Részletek

Dátum:
július 15
Időpont:
18:15 - 19:15
Esemény kategória:

Helyszín

JIAIDO Akadémia
1133 Budapest, Vág u. 19.
Budapest, Hungary
+ Google Térkép
Phone
+36 20 2299 276 info@jiaido.org

Közelgő események